Pro Active Team
Uw opdrachten werken wij zo de deur uit !


Onze diensten 


Flexibel personeelsmanagement.

Voor Pro Active Team B.V. is flexibel personeelsmanagement de kerntaak. We sluiten daarbij partnerschappen met bedrijven. Als partners bepalen we daarbij samen ons pakket aan diensten. Van complete projecten tot uitzendwerk, van detachering tot advies over wet- en regelgeving, van outsourcing tot raamcontracten.

Specialist in technisch personeel

Pro Active Team B.V. is specialist in elektrotechnische vaklui. Wij leveren personeel op het gebied van elektrotechniek, hoogspanningstechniek, civiele techniek en bouw & infra techniek. Het zijn gemotiveerde krachten die bewust kiezen voor werken bij Pro Active Team B.V. . Wij investeren continu in hun vakmanschap door opleiding en training aan te bieden en wij bieden ze de arbeidsvoorwaarden die passen bij hun marktwaarde. Partner in personeelsbeleid.

Thuis in projecten

Pro Active Team B.V. is een expert in elektrotechnisch personeel voor zowel kleine als grote projecten, wij nemen de zorg voor het personeel van u over. Hierdoor ontstaat er binnen uw organisatie meer ruimte voor uw core business.

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!